21.12.2021 г.

Понякога на човек просто му писва от всичко...


 

9 коментара:

  1. Ауу, много са добри тия момчета. Да чуеш такова нещо на улицата, оправя всякакво лошо настроение. Като меломан се радвам на такива находки. Тенкс! Особено след музикалната депресия, която ме налегна, след като се насилих да чуя десетина парчета на Интелигентния музикален проект. Ама да добия представа, изказвайки се за нещо, тук-там. Няма толкова стерилна и лабораторно създадена в епруветка музика. Ето това настроение, което създават тези младежи прави рокенрола истински. Спонтанност, искреност и първичност.

    ОтговорИзтриване
  2. Да. Момчето, което пее, за мен е най-добрият музикант, който съм чувала някога. Супер талантлив, не само като изпълнител на музика, но и като автор на такава, също и на текстове. Когато свири, имам чувството, че всичко около него изчезва и той се слива с мелодията. Сякаш не свири, той самият е песента. Снощи, докато го слушах си мислех, колко жалко и колко хубаво едновременно е, че Сони са развалили договора си с него, след като се е разболял. Жалко - поради финансови причини, но хубаво - защото Рен си остана Рен, истински, автентичен, супер талантлив, не се превърна в продукт на музикалната индустрия.
    https://www.youtube.com/user/RenMakesMusic/videos
    Това е каналът му в ютуб. Освен с The Big Push, сам прави адски много музика, понякога с други творци като него - ничии :) В смисъл, непринадлежащи на разни студия.
    А тая песен е душата ми и мисля, че е брилянтна. Не душата ми, песента.
    https://www.youtube.com/watch?v=4Vn_N5IHHoc
    И не мога да разбера защо целият свят не говори за това момче. Тоест, мога, ама жалко за човечеството.

    ОтговорИзтриване
  3. Ехаа, това е същия Рен, който знам от теб. Песента How to be me. Е благодаря много. Абонирах се за канала и ще го слушам. А тази песен Chalk outlines е просто... нямам думи. Динамика, смяна на темпото, ритъм, двугласи. Общата картина е магия. Да, той не изпълнява песен, той е песен.
    Хубавото в днешно време е, че макар и извън големите музикални компаниии,талантливите творци имат платформа като ютуб, където чрез собствен канал могат да достигат световна аудитория. Та май си е за хубаво, особено за търсачи на чист и автентичен стил. Големите пари могат да ги заобикалят, но запазват личният си стил. Иначе един продуцент така ще му пипне музиката, че ще звучи може би по-продаваемо, но ще загуби от индивидуалния си облик.
    И супер яко е, че песните, които споменаваме са негови собствени. Т.е. Рен е творец-артист. Немалко страхотни изпълнители си остават страхотни само за кавъри. Един творец е друг свят.
    А сега,.. пускам си го за музикален акомпанимент и предколедното почистване започва!

    ОтговорИзтриване
  4. https://www.youtube.com/watch?v=d8nBzrhd8Ro
    гласът на другото момче
    и като цяло всичко
    направо ми лекуват мизантропията

    ОтговорИзтриване
  5. Неземно е това изпълнение. Отнася те в небесата. Sam Tompkins има един от най-хубавите фалцети, които съм чувал. Рен е музика, китара и глас са едно. Ми да, това човечество ражда и невероятни таланти, истинско лекарство. Конкретно тези момчета. Представяш ли си колко трябва да са посветени на това, което харесват, че на тези години да имат това ниво? При тях е естествено като дишането. Музиката им е като красива игра.

    ОтговорИзтриване
  6. Вманиачих се в тази песен. И live-ъ в подземието е невероятен.
    Какъв дует само с Chinchilla
    https://www.youtube.com/watch?v=35yALr_opeg

    ОтговорИзтриване
  7. Прекалявам с коментарите, но чух 20 пъти тази песен и ме озадачават тия 3633 показвания. Съвършено Живо, Живо! изпълнение и страхотна песен на Chinchilla https://www.youtube.com/watch?v=KK56SwMFzdc

    ОтговорИзтриване